Între 28 şi 31 martie a.c., evenimentul major dedicat operatorilor de apă şi canal din întreaga lume, dar şi firmelor de profil, specialiştilor şi reprezentanţilor diverselor organizaţii din industrie, ştiinţă şi cercetare, își va redeschide porţile, pentru ediţia din 2017. Wasser Berlin reuneşte, an de an, zeci de mii de vizitatori, din peste 100 de ţări, într-o desfăşurare de forţe impresionantă, printr-un concept original şi inedit: 360 de grade! Acest concept face mai ușor accesul pentru vizitatori, îi ajută să își găsească drumul ce seamănă cu… circuitului apei în natură. În egală măsură, geografia târgului simbolizează principiul durabilității, prin oferirea de produse, servicii și soluții pentru întregul sector de gospodărire a apelor.

Şi la ediţia din 2017 a Wasser Berlin vor fi prezenţi factorii de decizie de gospodărire a apelor din sectorul public și industrie, ingineri, specialiști din domeniul construcțiilor, inginerie civilă, foraje, construcții hidrotehnice și alte domenii, reprezentanți ai organizațiilor naționale și internaționale, specialiști în achiziții, reprezentanți ai asociațiilor din industrie, instituții, știință și cercetare.

Wasser Berlin oferă un program ştiinţific de înaltă calitate, în cadrul congresului anunţat, fiind practic un punct de întâlnire central pentru industria internațională de apă. Este, de asemenea, o platformă de marketing specializat pentru noile produse și tehnologii și un forum pentru schimbul de cunoștințe.

Nemţii propun, în premieră, un punct central, numit Innovation Plaza, care oferă o atmosferă plăcută pentru idei noi, discuții creative și socializare. Într-o zonă adiacentă, vor fi afişate inovații și soluții pentru provocările viitoare, respective prezentările participanţilor. Segmentul de expoziție este completat de un forum în care inovațiile pot fi exersate și explicate clienților și publicului interest, în maxim 20 de minute.

Wasser Berlin International va avea şi o Zi de carieră, la care sunt aşteptaţi studenţi, absolvenţi de studii superioare, aflaţi în căutarea unui loc de muncă.