IFAT, târgul numărul unu pe plan mondial în ce privește tehnologiile de mediu și-a deschis porțile la München. Organizatorii sunt de părere că evenimentul din 5-9 mai 2014 va depăși amploarea ediției precedente. Târgul acoperă 230.000 mp de spații expoziționale, cu 15.000 mp mai mult decât în anul 2012. Numărul de expozanți este, de asemenea, unul impresionant și se ridică la circa 3.000 de companii din 50 de țări.

Dacă la IFAT 2012, ponderea expozanților din afara Germaniei a fost de 39%, la ediția actuală organizatorii estimează o participare internațională mai mare, dat fiind că târgul va găzdui și 56 de standuri mixte, cu participanți din 13 țări.

Unul din motivele pentru care IFAT este atât de popular se leagă probabil de accentul pe care îl pune pe inovație. Vizitatorii târgului pot face cunoștință cu tehnologii de ultimă oră din domeniul mediului și pot stabili o mulțime de contacte la nivel internațional. Practic este locul unde se poate discuta orice, cu oricine, de la domenii comune de interes până la oportunități de afaceri. Prin evenimentele organizate în cadrul său, de la prezentări de companii până la demonstrații în aer liber, ale utilajelor speciale, IFAT este locul unde viziunea întâlnește experiența. Mai multe detalii despre programul evenimentelor pe www.ifat.de.